Om os

Den Røde Myre

Den Røde Myre er din lokale skadedyrsbekæmper i Ikast-Brande og Herning-området, men vi dækker hele det midtjyske område, og kommer til  både Silkeborg, Holstebro, Viborg, Skanderborg og så videre (bemærk at der er et mindre kørselstillæg udover 30 km).

Vi udfører alle typer skadedyrsbekæmpelse, hvad enten det drejer sig om myrer, rotter eller andre skadedyr.

Hos os er det skadedyrsbekæmper Thomas Knudsen, du har kontakt med gennem hele processen. Den personlige kontakt sikrer dig hurtig og effektiv skadedyrsbekæmpelse, lige fra den første henvendelse og til opgaven er udført.

Thomas Knudsen er autoriseret skadedyrsbekæmper med både sprøjte- og hygiejnecertifikat, og har flere års erfaring inden skadedyrsbekæmpelse. Firmaets arbejdsmetoder og autorisationer er godkendt fra Naturstyrelsen under Miljøministeriet.

Hos Den Røde Myre lægger vi vægt på rene linjer og ærlig snak. Det er vigtigt for os at kundernes tryghed er i højsædet – både hos private og erhvervskunder.

At have sit hjem eller sin virksomhed hjemsøgt af skadedyr er en virkelig ubehagelig oplevelse, men vi har fokus på at bekæmpelsen af skadedyr bliver så effektiv og grundig som muligt – og at processen aldrig bliver længere end højst nødvendigt. Samtidig lægger vi vægt på at der efterfølgende bliver fulgt grundigt op på at skadedyrsproblemerne virkelig ER udryddet efterfølgende.

Udover at vi kommer ved tilkald, så er det også muligt at tegne en serviceaftale med os, så problemerne med skadedyr kan forebygges, inden de bliver for store.