Lopper

Bekæmpelse af lopper

Det er ikke altid så nemt at bekæmpe lopper og deres æg, larver og pupper. Processen kan trække ud, og lige mens du tror, at de er udryddet, kan der udklækkes nye voksenlopper, som igen lægger flere æg.

Få hjælp af Den Røde Myre til at få gjort helt kål på de plagsomme lopper:

  • Vi rykker hurtigt ud og behandler hjemmet mod lopper
  • Vi bruger midler, der er godkendt af Miljøstyrelsen, til bekæmpelse af lopper
  • Vi sørger for, at både lopper, æg, larver og pupper bliver bekæmpet
  • Vi har stor erfaring og viden om, hvordan lopper bedst bekæmpes
  • Vi sørger for grundig opfølgning og gentager behandlingen, hvis det er nødvendigt

Brug for hjælp? Kontakt os

Pris

Skadedyrsbekæmpelse af lopper
fra kr. 1.800,-
fra kr. 1.800,-

Om lopper

Har du kæledyr som fx hunde og katte, så har du måske allerede stiftet bekendtskab med de små og bidske lopper.

Det er velkendt at vores kæledyr kan bære rundt på dette skadedyr, men de spredes langt fra udelukkende via vores kæledyr. De kan også komme via rotter, mus eller fugle, der også kan bære på dem.

Sidstnævnte er ofte en årsag til, at folk døjer med lopper i hjemmet. Fuglereder og fuglehuse er ofte inficerede med det vi kalder fuglelopper. Herfra kan de komme ind igennem vores vinduer.

Faktisk skyldes 90% af alle loppebid fuglelopperne. Lopper er også kendt som sengelus og på engelsk: Bed bugs

Hvad kan du selv gøre?

Lopper kan sagtens sprede sig i resten af hjemmet og lægge æg diverse steder (en hunloppe lægger 10-30 æg om dagen). Det kan for eksempel være lopper i sengen, i hundekurven, langs fodpaneler og revner i møbler, hvor de kan gemme sig og holde sig lune.

Derfor er det vigtigt løbende at gøre en forebyggende indsats mod lopper. Sørg for at holde hjemmet rent, giv dine kæledyr loppehalsbånd på og undersøg din hund eller kat regelmæssigt for lopper.

Hvad kan du selv gøre, hvis du dit kæledyr har fået lopper?

Lopper opdages typisk ved, at din hund eller kat kløer sig. Tjek dit kæledyr for lopper – brug eventuelt en tættekam. Du skal være opmærksom på, at voksenlopper kun udgør 5% af problemet på kæledyret. Æg og larver og pupper udgør resten af problemet og kan nemt opholde sig andre steder i huset.

Du skal derfor ikke kun give dit kæledyr en loppekur men også vaske sengetøj, støvsuge og gøre hele huset grundigt rent. Kaniner og andre pelsdyr kan selvfølgelig også få lopper, så dem skal du også tjekke.

FÅ HJÆLP MOD LOPPER

Vi rykker hurtigt ud og behandler hjemmet mod lopper, med midler, der er godkendt af Miljøstyrelsen